• Home
 • Mød Ambrogio

Mød Ambrogio

Fremtiden for græsplænepleje

Ambrogio Robot er den brugervenlige, teknologiske og bæredygtige robotplæneklipper, Made in Italy. Ved at vælge Ambrogio får du en pålidelig partner, der hjælper dig med at spare både tid og penge. Slip for besværet og få mulighed for at planlægge din tid præcis, som du ønsker det.

 • robot

  Kører når som helst

  Uanset om det er en solrig sommerdag eller en snefyldt vintermorgen, morgen eller nat, kan vores robuste robot arbejde uden besvær under alle forhold. 

 • robot

  Arbejder sammen for dig

  Du kan styre og overvåge robotterne eksternt og lade dem samarbejde for at få arbejdet hurtigere udført.

 • robot

  Ingen ekstra gødning

  Robotterne klipper græsset fint, hvilket fungerer som naturlig gødning, når det nedbrydes og fremmer en sundere græsplæne.


Fjernstyring & Sikkerhed

Med Ambrogio Robot får du avanceret teknologi og muligheden for at se dine robotter i aktion. Den dedikerede APP giver fuld kontrol over robottens status, tyverialarmer og præcis lokalisering. RTK-systemet muliggør samarbejde mellem flere robotter for effektiv græsplænepleje. Oplev enestående funktioner og følg robottens arbejde i realtid.


Langtidsholdbarhed & Brugervenlighed

Ambrogio Robot er en selvstændig robotplæneklipper med indbygget regnsensor, der sikrer optimal sikkerhed og effektivitet. Med avancerede funktioner såsom automatisk opladning og regnsensor og deresb kraftfulde batterier garanteres lange arbejdscyklusser, samtidig med at den er støjsvag og effektiv.


Fleksibilitet & Kvalitet

Den nyeste generation af robotter er udstyret med innovative funktioner og sensorer, der genkender og undgår genstande. Sensoren kan også genkende græs, og Ambrogio holder klippekniven aktiv inden for havens omkreds. Lavet af materialer af høj kvalitet, garanterer den langvarig holdbarhed og pålidelighed. En pålidelig hjælper til din græsplænepleje. 


Bæredygtighed & Beskyttelse

Ambrogio Robotplæneklippere er lydsvage, effektive og miljøvenlige med klingebeskyttelsessystem og sikkerhedssensorer, der beskytter børn og dyr. Græsafklip bruges som naturlig gødning takket være græsklipningssystemet. Nogle modeller som Twenty ZR har også radarsensorer til håndtering af bevægelige forhindringer i haven. 

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer