Spørgsmål

Ønsker du at købe Ambrogio og har du brug for afklaring?
Har du allerede en Ambrogio og ønsker du hjælp?
Tag et kig på vores Q&A, og hvis du ikke finder svaret, du søger, så tøv ikke med at kontakte os!

Ofte stillede spørgsmål

Kan robotten stjæles?

Den dedikerede APP giver dig også mulighed for at få oplysninger om robottens status og modtage en alarm fra tyverisikringssystemet, hvis plæneklipperen, selv utilsigtet, bliver fjernet fra haven.

Er børn eller dyr i fare, når robotten kører?

Nej, robotten har et klingebeskyttelsessystem og sikkerhedssensorer, der er designet til at udelukke farer for børn eller dyr, der måtte befinde sig i nærheden, mens maskinen er i gang. Der er desuden en Push Stop-knap på alle modeller, som gør det muligt at stoppe med det samme.

Er installationen af kabelinstallationen ødelæggende for græsset?

Nej, hvis du bruger en professionel installatør, lægges kantledningen med et særligt værktøj under græstæppet, og jorden absorberer indgrebet i løbet af højst 36 timer, så græstæppet vender tilbage til sin tidligere tilstand, uden at ledningen eller lægningsfuren er synlig. Også en gør-det-selv-lægning vil ikke have nogen effekt på græsplænen, hvis den er veludført.

Har Ambrogio brug for særlig vedligeholdelse?
Det anbefales at foretage særlig vedligeholdelse en gang om året (vinteropbevaring) ved slutningen af klippesæsonen hos dit lokale autoriserede Ambroigo værksted.

Om Ambrogio robot

Kan Ambrogio arbejde i alle klimaer?
Ambrogio er designet til at fungere i alle vejrforhold og tåler både meget lave og høje temperaturer. Det anbefales dog at undgå at bruge den i regnvejr for at undgå at beskadige græsplænen: Ambrogio er nemlig udstyret med en regnsensor, som får robotten til at vende tilbage til opladningsbasen, når den aktiveres og i tilfælde af regn. Sensoren kan dog altid deaktiveres.
Kan Ambrogio arbejde når som helst?

Ambrogio kan arbejde både om dagen og om natten. For altid at have en grøn græsplæne frarådes det at lade den arbejde om natten, fordi græsset er vådt af dug om natten.

Er det muligt at fjernstyre robotten, når jeg er væk fra den?

Ja, det er muligt at styre robotten via ZCS Connect modulet. I mange modeller af Ambrogio-serien er dette system integreret i robotten.

Hvor meget elektricitet bruges der til at genoplade robotten?

Robotterne har et strømforbrug på ca. 60 watt (som en pære eller opladning af en smartphone). Forbruget er meget lavt og påvirker ikke elregningen. Du kan beregne besparelsen på Ambrogio’s hjemmeside.

Er det nødvendigt at indsamle græsafklip?

Ambrogio-robotterne er udstyret med en bio-klippefunktion, hvilket betyder, at der ikke er behov for at opsamle græsafklip. Græsafklippet hakkes fint og fordeles på græsplænen, hvor det fungerer som naturlig gødning, der gør græsplænen frodig, og samtidig slipper du for besværet med opsamling og bortskaffelse.

Om vores ydelser

Jeg har ændret på min have. Kan I ændre på kantledningsinstallationen?

Ja, kantledningsinstallationen kan ændres når som helst efter den første installation.

Hvordan hjælper os vælge den rigtige robot?

Det brede sortiment af Ambrogio Robotter giver dig mulighed for at vælge den rigtige robot til din have.

Størrelsen af din græsplæne, skråningerne og de forskellige områder, der skal klippes i din have, er vigtige aspekter, som vi overvejer, når vi rådgiver dig om hvad i skal købe eller udleje.

Hvordan kan jeg administrere min robots funktioner/indstillinger?
Alle modeller i Ambrogio Robot-serien kan forbindes via Bluetooth til din smartphone. Grænsefladen kan styres via Ambrogio Remote Appen, som giver dig mulighed for at indstille eller ændre indstillingerne for din robotplæneklipper. Appen giver dig også mulighed for at styre robotten med joystick. Ud over appen har de fuldt udstyrede robotter også et touchscreen-display til styring af funktioner.
Hvor mange års garanti er der på Ambrogio?
Der er to års garanti på alle modeller i serien. For Ambrogio 4.0- og 4.36-modellerne kan du forlænge garantien gratis op til maksimalt seks år. For at garantiforlængelsen er gyldig, skal du få udført regelmæssig vinterservice, registrere servicen på producentens portal og få udstedt og opbevare de udfyldte certifikater.
Er sliddele omfattet af garantien?

Nej, sliddele er ikke omfattet af garantien. Se brugermanualen eller spørg din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer