Beskidte ruder? Racoon klarer opgaven

Hjælp til rene ruder

Har du brug for hjælp til at få rene ruder? En af de ydelser som vi er stolte af at udføre, er vinduespolering. Her hos Racoon servicerer vi mange forskellige boligforeninger med vinduespolering, typisk i trappeopgange og indgangspartier. Så hvis du står og mangler hjælp til at komme ind i alle kroge og sikre dig komplet rene vinduespartier, er det med at kontakte os.

Rene rude og karme har en effekt på vedligeholdelsen. Hvis man jævnligt sørger for at pudse sine vinduer, holdes snavs og skidt på et minimalt niveau, som ligeledes betyder mindre fugt i rammer og partier. Det er altså ikke kun ruder, der er årsagen til, at du bør rengøre dit vinduesparti. Dette vil nemlig garantere et vedligeholdt vinduesparti, som kan leve længere.

Hos Racoon er det vigtigt for os, at værdier som kvalitet og stabilitet prioriteres højt. Derfor sørger vi også for at overholde vores aftaler og udføre ydelser i topkvalitet. Vi står klar med et uddannet team af vinduespudsere, der er klædt på til både basal pudsning, kørsel med lift, anvendelse af stiger m.m. Når vi pudser vinduer, benytter vi en række simple grundregler, der altid sikrer et rent og pænt resultat for kunden.

Erfaring på området

Vi har i Racoon foretaget vinduespolering siden 1998. Det betyder, at vi har 22 års erfaring inden for enhver type vindue. Du kan derfor forvente, at vi er rustet til at klare, hvilken som helst opgave som du mangler hjælp til.

I Racoon er vi så heldige at have de bedste medarbejdere. Vi har tidligere introduceret jer for vores dygtige vinduespudsere Lucian, Adrian og Tobiasz, der i fællesskab er med til at bevare den høje kvalitet i Racoon. I nedenstående video får du et indblik i, hvordan en almindelig arbejdsdag ser ud for vinduespolerings-teamet. Derudover får du også mulighed for at lære Lucian bedre at kende, idet han blandt andet fortæller om sin rejse i Racoon.

Du kan også læse mere om vinduespoleringens tre musketerer i følgende artikel – klik her.

Står du og mangler hjælp til at få pudset dine vinduer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl 8-16.

Vinduespolering er dog kun én af de mange ydelser, som vi tilbyder her i Racoon. Har du eksempelvis brug for hjælp til at få fjernet uønsket graffiti eller renset dine fliser, så er vi den rette til opgaven. Find alle vores ydelser her.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer