Glade kunder betyder glade medarbejdere glade medarbejdere

Taknemmelighed og anerkendelse

Noget af det vi selvfølgelig elsker at dele ud af her i Racoon er succeshistorier. De historier der bekræfter os i, at det vi laver, er det helt rigtige. Når kunder fortæller os, at vi gør et godt stykke arbejde, og at de sætter stor pris på det, vi hjælper med. Det kan også være, når kollegaer kommer over og fortæller, hvor glade de er for at være en del af Racoon-teamet. Der behøver ikke at være tale om en større lovprisning, men blot et simpelt udtryk for taknemmelighed og anerkendelse.

Disse historier ønsker vi naturligvis også at dele med jer. Vores kære kollega Ana havde i forrige uge en fantastisk og inspirerende oplevelse med en af vores kunder, som hun glædeligt og smilende fortalte om.

Ana har arbejdet i Racoon i mere end tre år. Hun arbejder som trappevasker og har i flere år været ansvarlig for Havekildegård i Valby.

I forrige uge modtog hun nedestående håndskrevne brev, samt en flot æske chokolade fra to af beboerne ved Havekildegård, da hun var på arbejde med kollega Marius.

Søde ord der vækker smil

Som det kan læses i brevet, udtrykker beboerne en kæmpe tak for vores kollegaers grundige rengøring af trappeopgange hver torsdag. Derudover tilkendegiver de også især deres taknemmelighed overfor det arbejde, som vores dygtige kollegaer har udført, specielt i disse Corona-tider.

Dette er blandt andet et eksempel på, at et brev og en æske chokolade kan være med til både at glæde og motivere vores medarbejdere til at udføre deres arbejde omhyggeligt og i top kvalitet, og samtidig gøre det med et kæmpe smil på læben. At blive takket og anerkendt for det arbejde man udfører kan gøre en enorm forskel.

Selvom vi på nuværende tidspunkt befinder os i en tid med Corona, er det vigtigere end nogensinde før at få gjort rent. Der er naturligvis en risiko for smittefare hver gang, man træder ud i offentligheden og derfor er det et stort klap på skulderen, når beboerne viser glæde over vores indsats i disse tider. Sådanne historier spreder glæde!

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer