Din ovn kan også blive ren. En beskidt ovn er ikke nogen fornøjelse. Læs videre og se hvordan du nemt kan kan få bugt fastbrændt snavs og ende med en dejlig ren ovn.

Rengøring af ovn – denne metode virker 100%

Her kommer nogle af de bedste tips til at gøre ovnen ren. Har du som de fleste andre danskere en udfordring med at rengøre ovnen? Der er mange husmoder tips og tricks til hvordan en ovn nemmest bliver ren. Denne artikel hjælper dig med at få ovnen ren hver gang.

Denne ovn er Sten fra Racoon blevet sat til at gøre ren.

Det var ikke verdens mest beskidte ovn. Med de rette metoder får du snavset væk hurtigt. læs videre her, og se om Sten fik ovnen helt ren. Se hvilke metoder du kan bruge til at rengøre din ovn:

De bedste tricks til rengøring af ovnen

Du kender det sikkert. Rådende er mange. Du ser sikkert stødt på en del råd gennem tiden som ikke har hjulpet dig. Har du før hørt følgende:

 • Du skal bruge brun sæbe
 • Fugtige klude
 • Våde klude
 • Du skal varme ovnen op til 100 grader
 • Du skal bruge varmt vand
 • Høje temperaturer løsner snavsen
 • Du skal lade det virke i 12 timer
 • Pas på hvis din ovn har en ru emalje
 • Ovne med almindelig belægning kan ikke renses
 • Hvis det ikke begynder at boble virker det ikke
 • Hvis du sender en e mail til os så fortæller vi dig resten

Man ender i de fleste tilfælde med at være mere forvirret end hvad godt er.

Den sikre metode til rengøring af ovn

Findes der en sikker metode til altid at få ovnen ren? Ikke i følge eksperterne.

En metode der bliver brugt af profesionelle til rengøring af ovn er “natron” De fleste kender ordet natron men hvad er det egentligt for noget?

Den kedelige forklaring finder her: https://da.wikipedia.org/wiki/Natron

Rengøring af ovn med Natron – Sådan gør du

Natron blandes med vand i skål. Konsistensen skal være fast. Du skal kunne smøre natronen ud på ovnen ude at den løber.

Risten smøres ind i natron. Resten af ovnene skal ligeledes smøres ind i natron. Du skal herefter lade midlet virke i 12 timer. Efter 12 timer vil du opleve at natronen er brun. Det er fordi den har suget fastbrændt snavs til sig.

Tør efter med fugtige klude indtil alt natron er væk.

Min ovn har stadig fastbrændt snavs

Hvis du ikke kan få ovnen ren med natron kan du gå videre til næste skridt. Rengøring af ovn med eddike.

Hvis natron efter 12 timer ikke har fjernet alt fastbrændt snavs fra din ovn skal du find eddiken frem. Hæld eventuelt din eddike på en sprayflaske. Sprøjt nemt og bekvemt eddiken på på alle flader så ovnen kan blive klar til næste skridt.

Den næste detalje er en vinder. Tillykke du skal have en pause på 25-30 minutter. Varm ovnen op til en temperatur på 50 grader. Læn dig tilbage og sæt uret til 30 minutter. Når uret ringer tørrer du nemt det sidste snavs af ovnen med en våd klud.

Den hurtigste metode til rengøring af ovn

Kan det passe at du kan gøre ovnen ren uden brug af knofedt? Måske. Brug denne metode til jævnlig rengøring af din ovn.

Det er surt at skulle rengøre ovnen. Derfor gælder det om at vedligeholde sin ovn med dette trick som er et af de bedste tricks til rengøring af ovnen.

Lav et fad med vand og og rigeligt citronsaft. Tænd ovnen på 50 grader og lad den stå et par timer. Herefter kan du med fugtige klude vaske ovnen over.

Nemt og enkelt. Slut med fastbrændt snavs.

Vidundermidlet

Der findes desværre ikke noget vidundermiddel til rengøring af ovne. Du har her fået de bedste tricks til rengøring af ovn. Der findes mange metoder til at rengøre ovnen.

I denne artikel er der lagt vægt på de metoder der gør det nemt og tilfredsstillende. Våd klude, fugtige klude, natron, eddike og citron. Det er noget de fleste hustande nemt kan klare. Gør det til en sport at holde ovnen ren.

Fik Sten ovnen ren ? – Lad os gøre din ovn ren

Vi er de bedste til rengøring  af ovn. Lad Racoon rengøre din ovn. Den bliver som ny. Søger du andet inden for rengøring se hvad vi kan tilbyde af ydelser her

Kontakt os i dag hvis vi skal hjælpe dig.

Sten fik rengjort ovnen og kunden blev glad. Ovnen kan blive som ny igen. Nu skal den bare jævnligt vedligeholdes. Så er det helt slut med snavset i ovnen.

Vil du have hjælp?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer