Sorter dit affald og få 400 kr.

I Racoon synes vi det er vigtigt at affald bliver sorteret. Det er vi, som mange andre enige i. Er du borger i Københavns kommune kan du lige nu tjene penge ved affaldssortering.

Tjen 400 kr.

Københavns Kommune vil gerne have dig til at lave affaldssortering. De vil enda give dig penge for det. I forbindelse med Københavns Kommune nu giver den fuld gas for at nå målet om 70% genanvendelse af husholdningsaffaldet i 2025 og kampagnen https://kbhsorterer.kk.dk/ har vi hos Racoon og vores samarbejdspartner “FLEXOSORT” også valgt at gå “all in” Det nemmere for Københavnerne at få styr på affaldet.

Du skal sortere!

Affaldssortering har for mange indtil nu været en by i Rusland. Nu ændrer vi bynavnet til København. Alle Københavnske borgere kan indtil sommeren 2019 få refusion, hvis de køber en løsning til sortering af affald. I Racoon er vi glade for den løsning Flexosort tilbyder. Flexosort har nermlig udviklet en specifik løsning som Københavns Kommune gerne vil betale for dig.

3 forskellige løsninger til affaldssortering

Flexosort tilbyder 3 forskellige løsninger med fællesnævneren “4 fraktioner 400 kr.

  1. Løsning = 4 x FLEXOBOX (ialt 4 boxe) 
  2. Løsning = 2 x SORT-it (ialt 4 poser)
  3. Løsning = 1 x SORT-it + 2 x SORT-it (ialt 2 poser og 2 boxe)

Se de vedhæftede produktark og de tre links til præsentationsfilm herunder for mere inspiration.

https://www.youtube.com/watch?v=Criwxn5NjvE

https://www.youtube.com/watch?v=sNwB9K4Twuo

https://www.youtube.com/watch?v=JPC6p_CLrVw

Du skal kontakte Flexosort i dag, så er du i gang i morgen!

Hvorfor skal du affaldssortere?

Danmark har EU-rekord i skrald – danskerne smider 802 kg skrald ud per indbygger om året. Hver dag året rundt producerer danskere 42.353 ton affald, eller hvad der svarer til 4.235 fyldte skraldebiler. Eller 112 fyldte flyttekasser med affald per dansker om året. Derfor har den danske regering i sin ressourcestrategi “Danmark uden affald” en plan om at flytte affald fra forbrænding mod øget genanvendelse, så materialer kan bruges igen og igen. Målsætningen er, at 50% af alt affald skal genanvendes inden 2022.

Hvis den målsætning skal nås kræver det, at borgerne sorterer alt affald, og at kommunerne stiller systemer til indsamling og behandling af affaldet til rådighed. I mange kommuner stilles der i dag systemer til rådighed uden for hus/ejendom, men sorteringen inde i husstanden er op til den enkelte familie at løse.

Racoon – Din partner i rengøring.

Om det er rengøring som: trappevask, renhold, grønne arealer eller vinduespolering er Racoon din partner i rengøring. Vi er til langvarige forhold og gensidig respekt. Vi lytter til dig og hvad dine behov måtte være. Ikke alle behov er ens og det er vi klar over. Derfor har vi ikke et standardprogram som vi trækker ned over hovedet på dig. Vi skræddersyer din løsning. En løsning der efter vores kvalitetskrav og viden kommer dig til gode.

Alt det vi har lært, deler vi gerne med dig. Som når John i videoen plejer hækken, så er det fordi vi gerne vil dele ud af vores guldkorn, samtidigt synes vi at du skal møde en af vores medarbejdere.

Derfor skal du vælge Racoon

Det er ikke tilfældigt at vores kunder har det godt. Enten om det er trappevaskejendomsservice eller andre af vores ydelser

Kvaliteten er i top

Vi har sat kvaliteten i højsædet for dem som vælger kvalitet frem for kvantitet. Vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, fordi de får lov til at gøre ordentligt rent. Inden vi sender nye medarbejdere på arbejde i Racoon deltager de i et internt undervisningsforløb, der er relateret til deres funktion. Vi sikrer desuden via vores inspektører, at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende. Hvad enten det er:

Ejendomsservice hos dig

Indgår du en aftale med os, sørger vi for, at du skal ind over mindst muligt på ejendommen. Derfor står vi gerne for den direkte kontakt med beboerne i forbindelse med nøgler, navneskilte eller lignende.

Vi har specialiseret os i ejendomsservice i beboelsesejendomme. Vi har tænkt ind i hele vores koncept, at være tæt på beboernes eget hjem. Derfor arbejder vores personale ikke på ejendommen efter kl. 18.00. Ved særlige opgaver, eller hvis vi skal med til et møde i foreningen, kommer vi selvfølgelig også om aftenen. Det er jo som regel der, i mødes.

Vi løser opgaver med ejendomsservice på hele Sjælland. Særligt i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Køge og Roskilde.

Kontakt Racoon i dag og hør hvad vi kan gøre dig. Vi kommer gerne ud og ser på din opgave. Efter besøget følger vi op med et uforpligtende tilbud på den ønskede service.  Vi er eksperterne, spørg bare os om din opgave. Kig eventuelt på vores ydelser om der er andre services vi skal hjælpe dig med.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer