Thomas sofa – afsnit 3

Vi løfter i fællesskab

Så er det igen blevet tid til at uddele nye titler til vores kollegaer.

I sidste uge introducerede vi vores nye koncept Thomas’ sofa. Et koncept der bygger på ønsket om at skabe en kultur, der lægger fokus på at anerkende vores kollegaer og deres individuelle bidrag og kompetencer. Der vil hver uge være nye kollegaer, som skal have en ny arbejdstitel med hjælp fra jer!

Sidste uges video

Den første video der knytter sig til konceptet, præsenterede vi i sidste uge. Helle og Kristina var hovedpersonerne, der skulle tildeles nye titler. Dette foregik på vores Facebookside, hvor I havde mulighed for at hjælpe med at finde på de helt rigtige titler. Der blev taget rigtig godt imod vores nye koncept, og vi fandt frem til to brugbare titler til Helle og Kristina. Se videoen her: sidste uges video

Kulturen i Racoon

I forbindelse med Racoon forklarer Thomas, at hans største succes omhandler den kultur, som de er i gang med at skabe. En kultur som alle kollegaer er med til at skabe, og som Thomas derfor ikke står alene med. Alle Racoons resultater er noget, der bliver skabt i fællesskab. Ligeledes en kultur hvor alle er og føler, at de er lige vigtige og lige meget værd. Hertil tilføjer Jessie ”Vi løfter i fællesskab”, som Thomas nikker genkendende til.

Velkommen til Thomas og Jessie

I denne uge vil vi introducere til to nye kollegaer, som
ligeledes mangler en ny arbejdstitel. Der er først og fremmest tale om vores direktør Thomas. Anders er nemlig rykket ind som vikar for Thomas, der nu er placeret i sofaen i selskab med Jessie – som er Thomas’ Executive Assistant.

Jessie beskriver sig selv som Thomas’ venstre hjernehalvdel og højre hånd. Udover hendes rolle i at assistere Thomas, så laver hun alt det der lige er brug for og derigennem får hverdagen til at hænge sammen.

Thomas pointerer, at Jessie er uundværlig i hans arbejde, fordi hun bl.a. hjælper ham med at skabe og opretholde struktur, som han har udfordringer med på egen hånd.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer