Vinteren kommer. Har du en aftale om trappevask?

Sne, snavs og mudder er dine fjender når der trapperne bruges flittigt. Det slider på materiale når skidt og snavs hober sig op på trappen.

En professionel rengøring kan gøre forskellen. Racoon kan tilbyde, at vaske dine trapper en gang om ugen eller i det interval du vurderer er bedst for din bolig. Vi sætter en ære i, at levere rengøring i høj kvalitet til tiden. En professionel grundig trapperengøring gør forskellen.

Når snavset er væk vedligeholder du dine trapper

Når snavs fra sko og støvler rammer din trapper begynder det, at slide på materialer. Vinteren er en hård tid. Med salt og sne som ligger og smelter bliver din opgang hurtigt forvandlet til et tarveligt syn. Det er ikke godt for træ, linoleum eller lignende overflade at blive udsat for den type snavs, dag ud og dag ind.

Racoon har udført trappervask og hovedrengøring af opgange siden 1998. Vi har i mere end 20 år erfaret, at jævnlig rengøring og trappevask kan spare dig for mange penge i længden. For eksempel 1 x vask af trapper hver uge om vinteren er medvirkende til, at holde slid og ælde nede. Det giver i sidste ende dig en pænere opgang og længere tid imellem reparationer og vedligeholdelse.

Vi udfører til dagligt trapperengøring i mange opgange i København. Spørger du os, så bør du vedligeholde dine trapper jævnligt. Oftest er det eneste der kræves, at de vaskes.

Få et uforpligtende tilbud på professionel rengøring

Racoon har markedets bedste trappevask. Vi er Købehavns mest brugte rengøringsfirma når det gælder trapperne. Når du køber ydelser af os, kan du forvente det bedste resultat.

Ønsker du tilbud på din opgang, så giver vi gerne vores bud på pris samt udspecificering af hvad du betaler for. Vi kommer gerne forbi din ejendom, og rådgiver dig med den bedste løsning.

Kontakt os i dag, så er vi hos dig lige straks. Udfyld formularen her eller ring til os på 70 275 475. Vi svarer telefonen, hverdage mellem 8-16. Skriftlige henvendelser bestræber vi os på at svare inden for 24 timer.

Uddannede personale sikrer høj kvalitet

Alle ansatte er uddannet til opgaven. Racoon går ud på kvalitet og service. Aftaler overholdes, hver gang.

Alle kunder uanset størrelse er sikret vores unikke kvalitetssikringsprogram. Vores kvalitetsmedarbejdere foretager dagligt kontrol, og stikprøver af vores kunder. Det sikrer, at vi lever op til vores egne standarder. Viser det sig, at en opgave ikke er udført tilfredsstillende bliver den gjort om. Vi fører desuden statistik over nøgletal. Det sikrer, at vi hele tiden er i kontakt med os selv, og det arbejde som udføres.

God kommunikation og høj kvalitet er en sikker vinder

Som leverandør af rengøring er vores erklærede mål, at du som kunde skal være 100% tilfreds. Vi sætter derfor pris på din erfaring med vores rengøring. Har du haft en god oplevelse eller et spørgsmål til udførelsen af vores trappevask? Så er vi altid ved telefonen.

Du kan hver dag, mandag til fredag komme i kontakt med os. Det er din sikkerhed for, at vi tager vores arbejde seriøst. Som med trapperne er det en god ide at få pudset sine vinduer. Lad eventuelt Racoon gøre dette. Vi råder over vinduespudsere i verdensklasse. Det er vigtigt at vedligeholde sine vinduer.  Læs gerne artiklen her omkring hvorfor vinduespolering er lig med længere holdbarhed. Vi kan også hjælpe dig ejendomsservice, den klassiske vicevært funktion. Vores ydelser går hånd i hånd med hvad dine ejendom måtte behøve. Så hvad end det måtte være alt lige fra snerydning om vinteren til renhold på din ejendom så er Racoon din partner.

Har du lyst til at vi skal udføre din trapperengøring? Så kontakt os i dag.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer