Derfor synes Bogdan, at det er fedt at gå på arbejde

Bogdans rejse fra Rumænien til Danmark

Mød vores kollega Bogdan og få indblik i hans hverdag i Racoon.

Det er blevet tid til at introducere jer for endnu en flittig medarbejder. Bogdan er en del af vores ad-hoc-team, der blandt andet foretager grundig rengøring af selskabslokaler, som I kan få et glimt af i nedenstående video. Han hører til vores dygtige team af medarbejdere, der hver dag bidrager til rengøring i høj kvalitet.

Rengøring er dog ikke noget, som Bogdan altid har beskæftiget sig med. Han kommer oprindeligt fra Rumænien, hvor han i modsætning til rengøring var en del af “fest/selskabsbranchen”. Han holdte meget af at spille klaver og synge, men måtte ændre kurs efter han kom til Danmark, fordi han mente, at denne branche var svær at forfølge her.
Han endte i stedet for to år siden hos Racoon, hvor han har været lige siden.

Selve rengøringsbranchen havde han ikke kendskab til, og det var derfor et helt nyt territorium, som han måtte begive sig ud på. Bogdan startede oprindeligt som trappevasker, men endte med at blive en del af ad-hoc-teamet.

Hver dag er forskellig

Bogdan forklarer, at han specielt er glad for sit arbejde i Racoon, fordi man ikke skal lave det samme hver dag. Han har i fællesskab med sine kollegaer en masse forskellige opgaver, der hele tiden involverer nye steder og oplevelser. Denne diversitet medvirker til, at Bogdan nyder at gå på arbejde.

Derudover understreger han, at det særligt er følelsen af tilfredshed, når ens arbejde er udført, der gør, at Bogdan er glad for sit arbejde. Han udtrykker, at man virkelig kan se en forandring, når de er færdige. Det giver ham kæmpe motivation og en tilfredshedsfølelse, når han går derfra med en fornemmelse af at have været med til at forårsage en forandring.

I Racoon er vi ligesom en familie

Noget af det som Bogdan hovedsageligt lagde fokus på var alle sine kollegaer. Det var tydeligt, at det fællesskab og samarbejde, der gør sig gældende mellem kollegaerne er hel unikt.
Han udtrykker selv: ”vi er ligesom en familie”. Bogdan har ikke en følelse af, at der er en ledende chef og dertilhørende medarbejdere – men i stedet at alle er venner, der hjælper og støtter hinanden.

Han fastslår, at man altid kan komme til sine kollegaer, hvis man har et problem eller andet, som man har brug for. Alle er til enhver tid klar til at hjælpe, hvor de kan – og det er især det, som Bogdan sætter pris på i Racoon.

Lær Bogdan bedre at kende

Se endelig nedenstående video, hvor du får mulighed for at få et billede af, hvad Bogdan laver på en almindelig arbejdsdag. Du hører ligeledes om ham og hans oplevelse af livet som medarbejder i Racoon.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer