Rengøring med kant og kærlighed

Racoon – noget helt særligt

Hos Racoon har vi en særlig kultur. Vi referer til den som “Racoon 3.0” Hvad “3.0” helt præcist går ud på kan du læse ved at klikke her.

Hvad der længe har været hverdag hos os er begyndt at få omverdenens opmærksomhed. En ægte og unik kultur hvor alle er lige og ansvar er noget vi deler.

Thomas Rodenberg – kulturbærer og ejer af Racoon

Thomas Rodenberg startede Racoon Rengøring & Ejendomsservice i 1998. Mantraet var kvalitet og gøre det bedre end konkurrenterne. Samtidigt skulle det være sjovt at gå på arbejde.

I de seneste år har især kultur delen udviklet sig til at bliver noget helt unikt. Racoons DNA er i dag helt unikt og kendertegner hvem vi er. Det kalder vi at være en “True Racoon”

Det starter lokalt

Rødovre Lokal Nyt besøgte os i slutningen af 2019 for at høre nærmere hvorfor Racoon er en unik arbejdsplads. Det blev til en længere artikel omkring alt det som er svært at sætte ord på.

Læs hvordan Rødovre Lokal Nyt oplevede Racoon:

Vi kan klare det hele

Det arbejde vores kollegaer udfører varierer alt efter, hvad kundens ønske er, dog foretages følgende rengøringsopgaver typisk efter håndværkerne har udført deres arbejde:

  • Rengøring og aftørring udvendig af alle paneler, døre, karme, borplader, køleskab, fryser samt komfur
  • Skabe og skuffer aftørres indvendig
  • Radiatorer støves af
  • Kontakter rengøres og aftørres
  • På badeværelset vil al sanitet rengøres og spejle pudses
  • Alle gulve vil blive støvsuget og vasket

Det er derudover muligt at tilvælge eksempelvis vinduespolering.

Gennem de mange års erfaring med rengøring af flyttelejligheder, har vores medarbejdere oplevet mange forskellige situationer – herunder voldsomt nikotinramte lejligheder, der desperat trængte til en kærlig hånd inden håndværkere kunne udføre deres arbejde. Men der findes ingen opgave, som vores dygtige kollegaer ikke kan klare!

Hvis du står og mangler hjælp til rengøring af flyttelejligheder, så kontakt os endelig på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl 8-16.

Rengøring af flyttelejligheder er dog kun en enkelt af vores mange ydelser, som vi tilbyder. Ydelser såsom trappevaskejendomsservicegraffitirens m.m. er vi også stærke inden for – find alle vores ydelser lige her.

Du kan også læse mere om vinduespoleringens tre musketerer i følgende artikel – klik her.

Står du og mangler hjælp til at få pudset dine vinduer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl 8-16.

Vinduespolering er dog kun én af de mange ydelser, som vi tilbyder her i Racoon. Har du eksempelvis brug for hjælp til at få fjernet uønsket graffiti eller renset dine fliser, så er vi den rette til opgaven. Find alle vores ydelser her.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer