Rengøring af flyttelejligheder fra A-Z

Rengøring af flyttelejligheder

Når tiden endelig kommer, hvor man står klar til at starte nyt liv i en ny lejlighed skal det hele stå skarpt. Det kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle begive sig ud i.
Her hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice er vi parate til at sikre dig den bedste start i det nye hjem. Vi tilbyder netop rengøring af flyttelejligheder, hvilket vi har stor erfaring med. Vi har efterhånden leveret denne ydelse i 22 år, så hvis du står og søger hjælp, er det bare med at kontakte os.

Det vi tilbyder i forbindelse med flyttelejligheder, er følgende:

  • Slutrengøring af fraflyttede lejligheder
  • Rengøring efter håndværkere – involverer både store og små byggesager
  • Rengøring af skurvogne
  • Behandling af gulve inden lejligheder overdrages

Til alle ovenstående opgaver sikrer vi høj kvalitet, fordi vi udelukkende anvender maskiner og produkter, der er i god stand og kvalitet.

Hvis håndværkerrengøring er det du leder efter, kan du læse mere om den ydelse lige her. Inden for den ydelse udfører vi ligeledes et professionelt stykke arbejde med stor ekspertise.

Hos Racoon står der altid et veludannet team klar, som er klædt på til at udføre opgaven og sikre, at du står tilbage med et veludført resultat – således at den nye beboer bliver mødt af en flot og ren lejlighed. Vi gør meget ud af at oplære vores medarbejdere, så vi kan levere det bedste til vores kunder.

Vi kan klare det hele

Det arbejde vores kollegaer udfører varierer alt efter, hvad kundens ønske er, dog foretages følgende rengøringsopgaver typisk efter håndværkerne har udført deres arbejde:

  • Rengøring og aftørring udvendig af alle paneler, døre, karme, borplader, køleskab, fryser samt komfur
  • Skabe og skuffer aftørres indvendig
  • Radiatorer støves af
  • Kontakter rengøres og aftørres
  • På badeværelset vil al sanitet rengøres og spejle pudses
  • Alle gulve vil blive støvsuget og vasket

Det er derudover muligt at tilvælge eksempelvis vinduespolering.

Gennem de mange års erfaring med rengøring af flyttelejligheder, har vores medarbejdere oplevet mange forskellige situationer – herunder voldsomt nikotinramte lejligheder, der desperat trængte til en kærlig hånd inden håndværkere kunne udføre deres arbejde. Men der findes ingen opgave, som vores dygtige kollegaer ikke kan klare!

Hvis du står og mangler hjælp til rengøring af flyttelejligheder, så kontakt os endelig på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl 8-16.

Rengøring af flyttelejligheder er dog kun en enkelt af vores mange ydelser, som vi tilbyder. Ydelser såsom trappevaskejendomsservicegraffitirens m.m. er vi også stærke inden for – find alle vores ydelser lige her.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer