Skal vi være din nye Vicevært?

Vi er den vicevært, du leder efter

Er du ude efter en vicevært, der gør sit arbejde til tiden, i høj kvalitet og som du altid kan regne med? Så er det Racoon Rengøring & Ejendomsservice, du har brug for. Hos Racoon får du nemlig en vicevært, der stiller alle dine behov, så hele ejendommen ser pæn og ren ud.

I Racoon har vi siden 1998 ydet ejendomsservice, og det betyder, at vi kan sikre effektivitet og kvalitet i vores arbejde. I dag udfører vi ejendomsservice til mange kunder – både store og små.
Vi anvender naturligvis de bedste redskaber, så vi kan gennemføre opgaverne nemt og hurtigt. Vi stræber efter at sikre dig og dine beboere et trygt og ordentligt miljø.

Inden for ejendomsservice tilbyder vi her hos Racoon følgende ydelser:

 • Haveservice/grønne ydelser: ukrudtsbekæmpelse, hækkeklipning og klipning af græsplænen m.m.
 • Vagtordning
 • Vedligeholdelse og småreparationer m.m.
 • Varmemesterfunktioner
 • Tilsyn med håndværkere
 • Bortskaffelse af storskrald
 • Udskiftning af lyskilder samt navneskilte
 • Håndtering og tilsyn med vaskerier
 • Vedligeholdelse af varmtvandsanlæg
 • Gade- og gårdfejning samt opsamling af affald
 • Tømning og udskiftning af affaldsbeholdere
 • Snerydning

Er dit behov ikke på listen ovenfor, så er du velkommen til at kontakte os. Inden for ejendomsservicering og klassisk vicevært funktioner kan vi nemlig tilbyde alt.

Tryghed for vores kunder

Når Racoon indgår aftaler med kunder, gennemgår vi i fællesskab de behov, som kunden har. Vi lytter og sikrer os dermed, at kunden går derfra med følelsen af, at de og deres ønsker bliver hørt og efterkommet.

Alle vores ejendomsfunktionærer arbejder efter faste procedurer. Det betyder, at uanset hvilken medarbejder der har ansvaret for din ejendom, sikrer vi samme præcision og høje kvalitet. Dette garanterer vi ligeledes, idet vores medarbejdere alle er uddannede og dermed kvalificerede til at udføre opgaverne.
Vi forsøger i høj grad at skabe tryghed for vores kunder, og derfor vil det også være samme personale, som du vil møde på din ejendom og dermed hurtigt lære at kende. Du vil ligeledes kunne kende os på vores karakteristiske Racoon uniform, som altid bæres med stolthed.

Står du og mangler hjælp inden for ejendomsservice? Det kunne eksempelvis være at imødekomme foråret med vores grønne ydelser, såsom hækkeklipning eller bekæmpning af ukrudt, så kontakt os endelig på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl 8-16.

Ejendomsservice er dog kun én af de mange ydelser, som vi tilbyder her hos Racoon. Ydelser såsom trappevaskvinduespoleringgraffitirens m.m. er vi også stærke inden for – find alle vores ydelser lige her.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer