Forårsstemning hos Racoon

Racoon planter blomster

Foråret er for alvor begyndt at vise sig med det dejlige solskinsvejr! Selvom det er en ubehagelig tid med COVID-19, som vi alle går igennem, kan det danske vejr alligevel sætte et lille smil på læben og et håb for bedre dage.

Her i Racoon vil vi gerne sætte et smil på vores kunders læbe, så dagene forhåbentlig kan blive fyldt med lidt glæde. Derfor har vores to kollegaer, Kim og Rui, været ude og plante smukke forårsblomster hos en af vores kunder. Det handler nemlig om at få spredt opmuntring disse dage. Vi må alle sammen gøre vores for, at tiden bliver lidt lettere og mere farverig, så COVID-19 ikke slår os ud.

Corona skal ikke ødelægge forårsstemningen

Det er dog vigtigt at understrege, at det selvfølgelig er altafgørende, at vi respekterer og tager vores forbehold! Dette gør vi også her hos Racoon.
Lidt havearbejde skader dog ingen, og så får man også tiden til at gå. Brug eventuelt et par timer i haven i det gode vejr; måske trænger græsset til at blive slået, et par blomster skal plantes eller fliserne mangler en kærlig hånd. I så fald kan du læse vores artikel, hvor du får 6 nemme steps til, hvordan du renser dine fliser for alger og andet snavs – den artikel finder du lige her.

Vi er her i Racoon nysgerrige efter at høre, hvad I bruger jeres tid på her i Corona-tiderne. Måske vi kan hjælpe hinanden med gode idéer til, hvad man kan lave. Del din bedste idé med os?

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører bl.a. trappevask og ejendomsservice i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi opfordrer naturligvis alle i disse tider til at opretholde og vedligeholde rengøring, så vi så vidt muligt kan holde smittespredningen nede. Vi hos Racoon hjælper gerne, hvor vi kan med at forebygge smitte med vores ydelser.

Glem ikke at besøge vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer