Graffiti nedsætter værdien af din ejendom!

Effektiv graffitirens

Er din ejendom hærget af andre menneskers ytringer? Graffiti forringer ofte ejendomme, dvs. værdien af ejendommen falder. For andels- og ejerforeninger gælder vedligeholdelse af lejligheder ikke kun det indvendige, men ligeledes det udvendige – eksempelvis også i de tilfælde, hvor nye, potentielle beboer skal imponeres.

Specielt i byområder kan det være vanskeligt at undgå graffiti på ejendomsfacader. Mange ejendomme udsættes dagligt for hærværk, og det kan være en uoverskuelig opgave at skulle fjerne graffitien på egen hånd.

I Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vi stor erfaring inden for graffitirens. Vores team har egne biler med dertilhørende udstyr, som kan hjælpe til at sikre dig, at ejendommens facade ser pæn og ren ud igen.

Vi har gennem vores mange års erfaring med graffitirens arbejdet med mange typer af sarte overflader, dvs. at vi har stort kendskab til, hvordan de forskellige overflader skal håndteres og behandles.
Facaderens kan være en sikker metode, når man har at gøre med de mere sarte flader. Dette indebærer en behandling med den rette type kemikalie, så man sørger for ikke at skade facaden. Læs mere om vores ydelse om facaderens her.

Når vi skal fjerne graffiti, renses facaderne med følgende:

  • Højtryksspuling/højtryksrensning (130 graders varmt vand), der er en effektiv metode til at rense alle slags robuste facadematerialer
  • Vandsivning, der hjælper med at sikre rene flader ved at opløse og opbløde snavs og smuds
  • Specielle kemiske hjælpemidler, så vi garanterer nye, rene facader til vores kunder

Man kan efterfølgende også tilvælge en imprægnering af overfladerne med et middel, der gør facaderne stærkere og dermed mere holdbare overfor både snavs og eventuel ny graffiti i fremtiden.

Racoon kan klare arbejdet

Når man skal fjerne graffiti, er der nogle farver, som er lettere at fjerne end andre. Visse typer af sort graffiti kan være en udfordring at få fjernet, idet konturen ofte vil kunne anes. Hos Racoon fjerner vores team 99% af de områder, som har været graffiti-ramt.
Hvis det dog skulle hænde, at farven ikke vil forsvinde fuldstændigt, er det muligt at finde andre metoder. Den mest simple måde er at male over området, hvilket kan lade sig gøre på træværk, betonoverfalder og andre steder, hvor det er muligt at male med en lignende farve.

Hvis du står og mangler hjælp til graffitirens, så kontakt os endelig på tlf. 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl 8-16.

Graffitirens er dog kun én af de mange ydelser, som vi tilbyder. Ydelser såsom trappevaskhovedrengøringejendomsservice m.m. er vi også stærke inden for – find alle vores ydelser lige her.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer