Thomas sofa – Afsnit 1

Nyt koncept: Thomas Sofa

Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler!

Det nye koncept

Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon og derfor er de klassiske arbejdstitler ikke tilstrækkelige.

Vi skal bruge din hjælp

For at dette koncept skal kunne lade sig gøre, har vi brug for din hjælp. Thomas vil hver uge præsentere jer for et par kollegaer, som mangler en ny titel. Vi har dertil brug for, at I hjælper os med at udvikle disse titler. Vi vil inde på vores Facebookside køre en konkurrence hver uge, hvor personen med det bedste forslag løber med præmien. Sørg derfor endelige for at følge med på vores Facebookside her.

Udover at få et bedre indblik i vores kære kollegaers arbejdsområder, vil konceptet også byde på gode råd og erfaringer, som bl.a. involverer at lytte og hjælpe hinanden, der hvor man kan.

Vi ser frem til at introducere jer for vores kollegaer og høre alle jeres bud!

Thomas fortæller om hvorfor Racoon har valgt at fjerne titlerne.

Fællesskab er nøgleordet

I Racoon sidder vi alle med ansvaret om at flytte hverdagen. Det skal nemlig være fedt at gå på arbejde! Alle er med til at præge sin egen hverdag og bidrager med hver deres kompetencer. Vi skaber dermed kulturen i fællesskab.

Titler såsom driftschef eller salgschef er ikke dækkende nok, når man ønsker at understrege vigtigheden i, at alle kollegaer er lige meget værd. Vi håber derfor på, at vi ved at fjerne de nuværende arbejdstitler og udvikle nogle nye, kan få skabt en større opmærksomhed omkring den enkelte kollega og deres unikke kvaliteter.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer