Vedligehold din ejendom med trappevask og ejendomsservice

Den bedste måde at vedligeholde din ejendom er at sørge for den er ren. Skidt og snavs kan hobe sig op, skabe fugt følgeskader som kan være dyre at renovere. Der er mange penge at spare i at holde sin ejendom pæn og ren.

Slip for følgeskader af dårlig rengøring

Hos Racoon har vi gang på gang set hvad manglende eller dårlig service kan gøre ved din bolig. Snavs og skidt hober sig op og bliver et problem med tiden. Har du tænkt over om dine vinduesrammer kunne leve længere ved jævnlist at blive gjort rene?

Skidt og snavs holder på fugten. Fugt trænger ind i revner og sprækker. Over tiden vil det skabe råd og nedsætte levetiden på dit vindue.

Vinduespolering er vejen frem

Hos Racoon yder vi markedets bedste vinduespolering. Vi pudser dine vinduer og området omkring dem. Vi efterlader dermed vinduet omgivelser rene og pæne. Det er din garanti for snavset er væk. Rammer og karme bliver mindre udsat for råd og svamp.

Hold det rent

Altid rene vinduer. Det er vigtigt at vedligeholde materiale. Ud over at kunne nyde rene vinduer vedligeholder du faktisk også dit vindue.

Rene trapper

Trappevask er vigtigt

Rene trapper skaber glæde for ejendommens beboere. Det basale i at trapperne bliver rengjort en gang om ugen er med til at skabe et pænt indgangsparti til dit hjem. Snavs, spindelvæv, småsten, grus med mere fjernes. Disse ting slider på dine trapper. Det ridser linoleum, slider på træværk og siver ned i beton og lignende.

Får du udført jævnlig trappevask sikrer du dig at reperation af disse skader er på et minimum.

En ren trappe

Trappevask er vejen til rene trapper året rundt. Vi vasker både sommer og vinter. Skab glæde med en nyvasket trappe.

Ejendomsservice – holder udearealer pæne

Vores ejendomsserviceteknikere er uddannet i at pleje og drifte din ejendom. Fra græsplænen til beboerkontakten. Vores vicevært har styr på din bygning. Vi dækker dig ind i ferier med mere. Det vil sige at du altid kan forvente en faglig pålidelig ejendomsservice året rundt.

Ejendomsservice

Lad Racoon stå for din ejendom. Vi står for alt lige fra beboerkontakt til din græsplæne

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer