Vinduespoleringens tre musketerer

Lucians rejse i Racoon

Så er det blevet tid til at introducere endnu en af vores dygtige kollegaer. Lucian arbejder til dagligt som vinduespudser, hvor han ligesom sine øvrige kollegaer gør sit bedste for at sikre den høje kvalitet i Racoon.

Lucian har gennem sin tid i Racoon både arbejdet inden for trappevask, ad-hoc og arbejder nu inden for vinduespolering. Han kommer oprindeligt fra Rumænien, men bor nu i Danmark hvor han har udviklet store kvalifikationer i rengøringsbranchen.
Det han bl.a. ser som en af sine styrker i forbindelse med sit arbejde er hans fleksibilitet. Når man hænger 15 meter oppe i en kran og skal pudse vinduer, er det nemlig vigtigt at have både styrke og fleksibilitet.

Det der gør arbejdsdagen god

Lucians arbejdsdage har han selv mulighed for at strukturere i forhold til, hvorhen og hvornår han udfører sit arbejde. Det giver en vis frihed, som han sætter særligt pris på.

Derudover er der stor diversitet i arbejdsdagene, idet dagene byder på mange forskellige opgaver. De større opgaver udfører Lucian sammen med sine to kollegaer Adrian og Tobiasz (som kan ses på nedenstående billede). Opgaverne bliver fuldført i fællesskab, og de hjælper dermed hinanden med at stille sikkerhed, når vinduespoleringen eksempelvis foretages oppe i højderne.
Selvom arbejdet naturligvis udføres i høj kvalitet, er der også tid til jokes og sjov, når de tre kollegaer arbejder sammen. Han forklarer ligeledes i videoen, at hans kollegaer nemt kan få de dårlige dage til at blive gode!

Til trods for at Lucian holder af at arbejde sammen med sine kollegaer, nyder han også at udføre de mindre opgaver på egen hånd. Det er derfor en god balance mellem at udføre opgaver alene og i fællesskab.

En kultur hvor man hjælper hinanden

Det som Lucian holder meget af ved Racoon er selve kulturen. Han føler, at han kan være helt sig selv og dermed ikke behøver at tænke over, hvad de andre tænker om ham.

Han beskriver sine kollegaer, som søde mennesker, der er gode til at forstå en og ens problemer, som de glædeligt vil lytte til. Kollegaerne i Racoon er, ifølge Lucian, altid støttende og gør deres bedste for at hjælpe, hvor de kan.

Det var tydeligt at fornemme, at selvom de tre kollegaer kommer fra forskellige nationaliteter, har det ingen betydning i forhold til deres arbejdsgang og trivsel. De samarbejder, når de skal udføre deres opgaver og har ligeledes plads til at fjolle og have det sjovt samtidig.

Lær Lucian bedre at kende

Hvis du har lyst til at lære Lucian bedre at kende, så tøv ikke med at se nedenstående video. Her hører du bl.a. om hans rejse i Racoon, og hvad han sætter pris på i sit arbejde.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer