COVID-19: Situationen hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice

Rengøring og hygiejne er et middel i kampen mod virus

Racoon har efter regeringens råd, valgt at tage visse forholdsregler, for at forhindre unødig spredning af Corona-virus. At forhindre spredning er en fælles sag og vi er alle nødsaget til at bidrage til at løse denne alvorlige samfundstrussel.

Det er en god ide med rengøring

Vi opfordrer alle kunder til fortsat at få udført rengøring. Vi anbefaler ikke at gå på kompromis med renligheden. At have rene omgivelser i fællesrum som opgange, vaskerier og lignende er i disse tider vigtigt.

Til alle kunder, hvor der ydes trappevask desinficerer Racoon i den kommende tid gelænder og dørhåndtag på indgangsparti, uden beregning.

Alle vores medarbejdere er briefet i god hygiejne på og uden for arbejdspladsen samt øvrige foranstaltninger jævnfør myndighedernes anbefalinger.

Administrativt personale, som kan arbejde hjemme er blevet beordret hjemmearbejde. Alt øvrige personel arbejder i teams bestående af højst 2 personer.

Har du akut brug for ekstrarengøring?

Har i brug for yderligere rengøring er vi klar til at hjælpe. Du skal blot kontakte Racoon på tlf.: 70 275 475, mandag til fredag 8-16.

I tilfælde af rengøring efter Corona virus:

Hvis der er tilfælde af corona virus i jeres opgang eller lignende, er det desværre ikke en opgave Racoon yder.

Vi har en god kontakt til Skadeservicefirmaet Trinava, som i disse tilfælde kan kontaktes på tlf. 70 112 112

Skip ikke rengøringen

Når resten af Danmark lukker ned er Racoon på arbejde. Vi opfordrer alle til at få udført rengøring i henhold til at holde omgivelser rene. Flere danskere arbejder lige nu hjemme end nogensiden. Når vi er hjemme er der også større frekvens i brugen af trappeopgange, vaskerier med mere.

Desinficering af overflader

Racoon udfører i disse tider desinficering sammen med vores trappevask og eksempelvis rengøring af vaskerier. Vi desinficerer alle berøringsflader på hovedindgangsparti, samt gelænder i opgange. Ligeledes på vaskerier får overflader med tryknapper også desinficerende midler.

På den måde sikrer vi sammen at holde fælles arealerne rene og sikre.

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer