Fra universitetsuddannet lærer i Rumænien til trappevasker i Danmark

At arbejde i Racoon er unikt

Mød vores kollega Ioana og hendes inspirerende historie.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Ioana. Hun er en af vores kompetente kollegaer, der hver dag gør sit bedste for at sikre høj kvalitet inden for rengøring og ejendomsservice.

Der er dog mere bag Ioana end blot det at være en god kollega. Hun forklarer i nedenstående video, hvordan hun for 3 år siden kom til Danmark fra Rumænien med sin datter. Ioana ønskede en ny start for hende og hendes datter.
Hun forlod Rumænien med en universitetsuddannelse inden for engelsk og psykologi, hvortil hun havde arbejdet som lærer på et gymnasium i knap 20 år.

Livet i Danmark ser dog anerledes ud, hvor den høje uddannelse og erfaring ikke kan bruges på samme måde. Ioana ved, at det er vigtigt at kunne det danske sprog, hvilket hun derfor får undervisning i.

Ioanas hverdag i Racoon

Ioana sætter specielt pris på teamet i Racoon. Modsat arbejdskulturen i Rumænien, værdsætter hun, at alt her er mere transparent, så alle er ligeværdige og mere knyttede til hinanden. Man føler ikke man skal tale til sine kollegaer på en speciel eller formel måde. Med et smil på læben beskriver hun, at det føles ligesom at være en del af en familie i Racoon.

Kulturel åbenhed

I Racoon omfavner vi mennesker fra mange forskellige lande og dermed kulturer. Dette er bl.a. noget, som Ioana påskønner.

Hun synes, at det er spændende at have mulighed for at arbejde sammen med mennesker, der har en anden kulturel forståelse og måde at se verden på end hende selv. Det lægger op til nogle interessante samtaler, mens arbejdet skal udføres i dagligdagen.

Hvad gør Racoon unik?

”At arbejde i Racoon er unikt synes jeg” pointerer Ioana. For hende handler det ikke kun om at gøre rent, selvom det naturligvis er en stor del af det. Det handler heller ikke om at være den hurtigste til at gøre rent.

Det der gør Racoon unik, er det betydelige fokus på kvalitet. Kvalitet er, ifølge Ioana, den vigtigste egenskab, hvilket passer hende fint. Hun beskriver nemlig sig selv som en perfektionist, og det fungerer derfor godt for hende at have et stort fokus på kvalitet.

Derudover tilføjer Ioana, at menneskerne og de aktiviteter, som der arrangeres i Racoon, ligeledes er med til at gøre det til et unikt sted. Hun udtrykker, at alle de ting der sker i Racoon gør det unikt og er netop derfor hun har arbejdet her i knap 3 år.

Tag et kig på nedenstående video, hvor Ioana fortæller om sig selv og få et glimt af, hvordan trappevasken foregår i Racoon.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer