Hvad byder foråretpå?

Hvad er der sket hos Racoon?

Her i Racoon har vi i løbet af de seneste måneder valgt at lægge et betydeligt fokus på kultur, herunder hvad der specielt gør vores kultur unik. Nøgleord såsom kulturel åbenhed, kvalitet og fællesskab er noget af det, som vi mener karakteriserer Racoon.

I forlængelse af dette er vi taget ud for at besøge nogle af vores kollegaer, så vi kan få et indblik i, hvordan en arbejdsdag ser ud for dem, samt hvad de mener om Racoon og den kultur, der finder sted her.

Her på vores hjemmeside har vi introduceret vores tre kollegaer Ioana, Bogdan og Alan, der inden for hver deres felt hjælper Racoon med at sikre både kvalitet og samarbejde.

Ioana: Trappevasker

Ioana er en af vores kompetente trappevaskere, der hver dag yder sit bedste for at sikre høj kvalitet for vores kunder. Hun kommer oprindeligt fra Rumænien, hvor hun har en universitetsuddannelse i engelsk og psykologi, og har arbejdet i knap 20 år som lærer på et rumænsk gymnasium.

Her i Danmark kan hun ikke bruge sin uddannelse og erfaring, men fortæller om sin store glæde for Racoon og den unikke kultur, som hun mener finder sted. Klik her for at læse hele artiklen om Ioana.

Bogdan: Ad-hoc

Bogdan fik vi lov til at besøge i slutningen af januar, hvor han var ude og lave hovedrengøring i et festlokale i Brøndby. Bogdan er en del af vores ad-hoc-team, som han specielt er glad for at være i, fordi hver dag er forskellig. Det er nye steder, opgaver og nye oplevelser hver gang han tager på arbejde.

Kulturen i Racoon er for ham et stort fællesskab af mennesker, der altid er der til at hjælpe eller støtte hinanden. Klik her for at læse hele artiklen om Bogdan.

Alan: Kvalitetsambassadør

I sidste uge var vores kollega Maria med Alan ude og opleve en arbejdsdag som kvalitetsambassadør. Det var en dag, der bød på forskellige mennesker, lokationer og oplevelser.

Som kvalitetsambassadør handler det ikke for Alan om at gå ud og pege fingre af medarbejdere, men i stedet motivere og hjælpe dem, så der i fællesskab kan sikres høj kvalitet for vores kunder. Alan er ikke bange for at dele ud af sine egne tips og sørger altid for at foretage en omhyggelig kvalitetsinspektion.

Kulturen i Racoon beskriver Alan som et sted med kulturel forskellighed, som han absolut ser som en styrke. Klik her for at læse hele artiklen om Alan.

Er du klar til den grønne periode?

For det er vi!

Foråret nærmer sig så småt – og det betyder, at ukrudten begynder at titte frem fra fliserne, hækkene vokser i hastig fart og græsset gror vildt. Her hos Racoon er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med vores grønne serviceydelser.

Det kan nemt blive en uoverskuelig opgave at skulle tage sig af den voldsomme mængde ukrudt, der pludselig er dukket op. Med vores uddannede personale kommer vi glædeligt ud og hjælper dig med at bekæmpe ukrudt.

Samtidig kan vi også tage os af en omgang hækkeklip (omkring Sankt Hans) eller græsslåning, hvis behovet skulle opstå.

Udover vores grønne service tilbyder vi også en række andre ydelser, herunder trappevaskvinduespoleringhovedrengøring m.m.

Klik her og se hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig!

Glem ikke at besøg vores sociale medier, så du kan lære Racoon bedre at kende:

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer